Dah Bayar Zakat?

Bayar ZAKAT secara atas talian di

ezakat.maidam.gov.my/online

Soalan Lazimhubungiaduanpeta

Sumbangan Tabung Kebajikan Hospital Sultan Zainal Abidin 02

Kuala Nerus 13 Mei 2024 - KDYMM Al Wathiqubillah Sultan Mizan Zainal Abidin, Sultan Terengganu telah berkenan mencemar duli menyaksikan penyerahan sumbangan oleh Majlis Agama Islam dan Adat Melayu Terenggaanu (MAIDAM) kepada Hospital Sultan Zainal Abidin (HoSZA) di Universiti Sultan Zainal Abidin (UniSZA) hari ini.

Cek cura berjumlah RM250,000.00 telah disampaikan oleh YB Dato’ Haji Shaikh Harun  Shaikh Ismail, Yang Dipertua MAIDAM kepada YBhg. Professor Dato’ Dr. Fadzli Adam, Naib Canselor UniSZA dalam Majlis Perasmian Hospital Sultan Zainal Abidin (HoSZA) oleh KDYMM Sultan Terengganu sempena Sambutan Ulang Tahun ke-62 Hari Keputeraan Baginda.

Turut berangkat ialah KDYMM Sultanah Terengganu, Sultanah Nur Zahirah yang juga merupakan Canselor UniSZA, DYTM Yang Di-Pertuan Muda Terengganu, Tengku Muhammad Ismail Sultan Mizan Zainal Abidin dan YAM Tengku Puteri Daulath Raja.

Keberangkatan tiba Baginda disambut oleh YAB Dato' Seri Dr Ahmad Samsuri Mokhtar, Menteri Besar Terengganu dan YBM Tengku Seri Bijaya Raja, Setiausaha Kerajaan Terengganu.

Sumbangan Tabung Kebajikan Hospital Sultan Zainal Abidin

 
bahasa melayu bahasa melayu Agihan Zakat Negeri Terengganu

privasi

TRDI NEWS TERENGGANU PAY