temu murni 1
20 September 2020 (Ahad) - Program temu murni MAIDAM bersama anak-anak asnaf bekas pelajar ABM tajaan sepenuhnya MAIDAM. Pelajar-pelajar yang berjaya menamatkan kursus Scaffolding Erection + Working At Height telah menerokai kerjaya di industri Pasir Gudang manakala pelajar kursus Mobile Crane Operation + Crawler Crane Operation telah bekerja di syarikat swasta di Kuantan. Mereka telah masuk alam pekerjaan dalam bidang masing-masing. Temu murni ini diketuai oleh Ustaz Nazli Amirri b. Ngah, Ketua Penolong Setiausaha (Pengurusan Zakat) MAIDAM . Turut hadir sama wakil dari ABM Pengajar Kanan Latihan En. Ahmad Nazeri Bin Abdul Halim.

temu murni 2
Temu murni ketiga-tiga pihak dapat memberi peluang merapatkan hubungan Ukhuwwah serta bertukar-tukar pandangan dan pengalaman masing-masing dalam memberikan perkhidmatan yang terbaik terutamanya kerjaya anak-anak asnaf.

Terima kasih kepada pihak ABM kerana memberi peluang dan laluan kerjaya kepada anak-anak asnaf melalui latihan kemahiran dan penempatan pekerjaan dengan majikan.Harapan MAIDAM kepada anak-anak asnaf supaya berjaya dalam kerjaya masing-masing dan dapat membantu keluarga kelak dengan memberi impak yang besar terkeluar dari golongan asnaf.

Bilangan Pengunjung

Hari ini 560

Hari sebelum 2475

Minggu ini 560

Bulan ini 50613

Jumlah 2715212

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Cloud Tag